Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Inleiding

Deze MVO verklaring is opgesteld door Co-Select Personeelservices B.V. Co-Select Personeelservices B.V. is vanaf 2011 een onderneming die zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van Human Resources oplossingen.
Er worden verschillende soorten dienstverlening aangeboden zoals Uitzenden, Detacheren, Payroll en Werving en Selectie van personeel. Co-Select Personeelservices is nen 4400 gecertificeerd en is aangesloten bij de branchevereniging van de NBBU.

Direct beginnen

Deze MVO verklaring is bedoeld om belangstellenden inzicht te geven in de kernwaarden van onze onderneming. Naast een korte uitleg van wat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekend voor onze organisatie vindt u in deze verklaring ook praktijkvoorbeelden. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kan zich door middel van verschillende aspecten uiten in de onderneming. Co-Select Personeelservices is vanaf de start van de onderneming bezig geweest met het begrip maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze aandacht is uitgegaan naar zo efficiënt mogelijk werken en daarbij het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast vind Co-Select Personeelservices het heel belangrijk om positief bij te kunnen dragen aan de maatschappij.

Vacaturebank

OV Buschauffeur in Purmerend

Personenvervoer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar OV Buschauffeurs die het team in Purmerend per direct willen versterken. Ben jij de flexibele chauffeur die deze uitdaging wil aangaan? Lees dan snel verder! Als OV Buschauffeur houdt jij jezelf bezig met...

  • 0uur
  • Tijdelijk

Buschauffeur

Personenvervoer

Je wilt als chauffeur aan de slag en heb de pit om te rijden in een van de drukste steden van Nederland. De bewoners van Rotterdam en Hoek van Holland wachten op jou! Als buschauffeur krijg je te maken met verschillende klantprofielen. Denk hierbij...

  • 20uur
  • Vast

Waarom Co-select?

  • Gespecialiseerd in Human Resources
  • Persoonlijk Contact
  • Bemiddeling
  • Gedrevenheid
  • Betrouwbaarheid

Milieu

Wij als onderneming vinden het uitermate belangrijk om naast verantwoord te ondernemen ook duurzaam te ondernemen.

Daarom kiest Co-Select Personeelservices dan ook bijvoorbeeld voor de intercedenten duurzame auto’s met een A label uit om mee te rijden.
Zo wordt er te allen tijden groen gereden.

Het milieu uitsparen door zo min mogelijk papier te verbruiken is een must binnen ons bedrijf. Alles wordt digitaal geregistreerd van personeelsdossiers tot aan de financiële administratie. Op deze manier dragen wij ook ons steentje bij om het milieu te sparen.

Wij zijn ons bewust van het energieverbruik en het effect daarvan op het milieu. Daarom hebben wij in onze kantoren activiteiten sensors om op deze manier geen overbodige energie te verspillen.

Personeel

Co-Select Personeelservices tracht een goede werkgever te zijn voor haar werknemers. Het is voor ons dan ook belangrijk om te allen tijden open en eerlijk te communiceren met zowel het personeel als met haar opdrachtgevers.

Daarnaast word het personeel gestimuleerd om zich persoonlijk te ontwikkelen doormiddel van het volgen van opleidingen. Er wordt dan altijd gekeken naar de branche waarin de medewerker werkzaam is of werkzaam wordt. Op deze manier kan er gekeken worden naar passende mogelijkheden.

Ons personeel wordt ook gestimuleerd om hun startkwalificatie te behalen.

Co-Select Personeelservices BV biedt daarnaast mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt samen met haar opdrachtgevers de kans om binnen een organisatie volledig mee te draaien. Door deze mensen aan te leveren met de juiste begeleiding geeft dit een positieve impuls voor het bedrijf. Het aanbieden van werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt wordt gedaan in samenwerking met het UWV.

Profit

Doormiddel van bovenstaande processen te veranderen en tevens toe te passen in ons bedrijf zijn de werknemers, onze opdrachtgevers en wij tevreden. Dit resulteert tot meer mond op mond reclame en uiteindelijk ook een verhoging van de omzet.