Direct beginnen

Buschauffeur

Personenvervoer

Je wilt als chauffeur aan de slag en heb de pit om te rijden in een van de drukste steden van Nederland. De bewoners van Rotterdam en Hoek van Holland wachten op jou! 
Als buschauffeur krijg je te maken met verschillende klantprofielen. Denk hierbij niet alleen aan de bezoekers van je bus, maar ook aan de fietsers en zoekverkeer. Het stads-/streekvervoer kan hierdoor onoverzichtelijk zijn. Belangrijk is dat de bezoekers op een veilige en comfortabel manier aankomen op bestemming. 
Rij je een keer langs het station om bezoekers op te halen? Dan zal de drukte op de rails jou verbazen. Reken dan op veel toeristen en nieuwsgierige Amsterdammers die een bezoek komen brengen aan jouw stad. Als gastheer maakt het voor jou niet uit wie er in je bus zit. De reizigers rekenen op jou voor een veilige en comfortabele rit en een tijdige aankomst.
Je geeft op vakkundige wijze informatie aan de reizigers en lost problemen met passagiers zoveel mogelijk zelfstandig op. Je zult herkent worden als de buschauffeur met lef in een stad waar de ochtend en nacht enorm van elkaar verschillen. Je rijdt volgens een dienstregeling en ontvangt elke week een rooster. Als je nieuwsgierig bent naar het levendige nachtleven van Rotterdam dan kun je tevens de nachtdiensten rijden.
 
Gevraagd wordt:
Geldig D rijbewijs;
Geldige code 95 of bereid hiervoor opleiding te volgen;
Geldige Medibus of gezondheidsverklaring;
Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 
Gevraagd wordt:
Geldig D rijbewijs;
Geldige code 95 of bereid hiervoor opleiding te volgen;
Geldige Medibus of gezondheidsverklaring;
Goede beheersing van de Nederlandse taal.

CV

Geen bestand gekozen
Contactpersoon: Sabrina Koerts
Email: skoerts@co-select.com

Waarom Co-select?

  • Gespecialiseerd in personeelszaken
  • Persoonlijk contact
  • Bemiddeling
  • enthousiasme
  • Betrouwbaarheid

Vacaturebank

OV Buschauffeur in Almere

Personenvervoer

Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die vanaf april 2022 beschikbaar zijn om lijndiensten te rijden voor onze opdrachtgever. Het gaat om een tijdelijk project, dat in principe rond september 2022 weer eindigt. De passagiers die jij in jouw bus krijgt...

  • 0uur
  • Tijdelijk

Tourincarchauffeur tramvervangend vervoer

Personenvervoer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar enthousiaste touringcarchauffeurs die vanaf februari 2022 beschikbaar zijn om aan de slag te gaan binnen het treinvervangend vervoer in Utrecht en omstreken. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijk...

  • 24uur
  • Tijdelijk

Vestiging / Hoofdkantoor Spijkenisse
Laanweg 4 unit 754
3208 LC Spijkenisse
E-mail: info@co-select.com
Tel: 0412-610097

Vestiging Amersfoort
De Stuwdam 5
3815 KM Amersfoort
E-mail: amersfoort@co-select.com
Tel: 033-3036537
Gevestigd in het pand van Besseling