Direct beginnen

Touringcarchauffeur Nationaal

Personenvervoer

Ook een nieuwe uitdaging nodig met een goed salaris? We zijn op zoek naar buschauffeurs met code-95 die het leuk vinden om vanuit Rotterdam personenvervoer te rijden voor bruiloften, festiviteiten, schoolreisjes, dagtochten, bedrijfsuitjes en pendelwerk van en naar festivals. Er wordt gereden met  VDL Berkhof Ambassador stadsbussen die van binnen omgebouwd zijn tot comfortabele bussen. Standplaats is in Rotterdam-Noord.

Onze opdrachtgever is een jong en dynamisch vervoersbedrijf binnen de evenementen wereld. Met onder andere opdrachten zoals het pendelen tussen festivals, het vervoer verzorgen bij bruiloften en het verzorgen van bedrijfsuitjes opdrachtgever wil een vervoerder zijn die een lach op het gezicht wilt toveren bij alle passagiers. Naast het vervoeren van feestgangers werken ze ook in opdracht van (basis)scholen, TV-programma's en de rijksoverheid waardoor zij een erg gevarieerd werkaanbod kunnen bieden.

 
Een buschauffeur bij ons is altijd sociaal, pro-actief en met name verantwoordelijk. Er wordt een brede doelgroep aan passagiers vervoerd van kinderen tot aan ouderen. Hierbij is het van belang dat je op een comfortabele en veilige manier door het verkeer vervoerd worden. Jij bent een belangrijk onderdeel in het visitekaartje van van ons en de opdrachtgever en moet ervoor zorgen dat alle passagiers met een glimlach in de bus zitten.
 

Hoe ziet een werkdag als buschauffeur bij de opdrachgever eruit?
Je begint de dag van te voren met het voorbereiden van de aankomende werkdag. Je kijkt in de online planning waar de reis naartoe gaat en hoe het bereikbaar is met de bus. Op je werkdag haal je de bus op en doe je altijd even een rondje om/door de bus om te controleren of alles in orde is. Je controleert of de bus start, of er schade is aan de binnen- en buitenkant en of de olie en koelvloeistof zijn bijgevuld. Als er iets niet in orde is kan je dat aangeven via de online werkomgeving. Vervolgens maak je je klaar om de reis te beginnen. Je voert het adres van de afgesproken plek in en controleert of er geen vertragingen zijn. Je rijdt naar de klant toe en zet de bus op zo’n manier neer dat iedereen veilig en netjes kan instappen en andere weggebruikers geen last van je hebben. Je stelt je netjes voor aan de klant en stelt eventueel de vraag of er nog wijzigingen zijn in de planning. Je denkt netjes mee met de klant, waarna je naar de bestemming toe rijdt. Eenmaal aangekomen op de bestemming is het mogelijk dat je gelijk terugrijdt voor nog een rit of dat je juist even wat vrije tijd hebt. Er kan in de bus gewacht worden of je kan even een lekker ommetje doen in de omgeving. Daarna haal je de klant weer netjes op en breng je ze veilig terug op de afgesproken plek. Als dit de laatste rit van de dag was breng je de bus terug naar de loods en zorg je dat bus netjes en afgetankt is, klaar voor de volgende collega. Als laatste zet je alle relevante informatie in de online werkomgeving en daarna zit jouw werkdag erop!
 
Wat verwachten wij?
Een sociale, verantwoordelijke, vriendelijke, representatieve en klantgerichte buschauffeur. Je beschikt over een rijbewijs D en een geldige code 95. Je bent flexibel inzetbaar en bereid om weekenden en ook nachten te werken. Belangrijk voor ons is dat je het leuk vindt om met feestende passagiers te rijden.
 
Wat bieden wij jou?
- Een unieke werkplek waarbij elke dag anders is.
- Een hoger dan marktconform salaris -> bruto uurloon tussen €17,38 tot €21,86.
- Een prettige, leuke en veilige werksfeer.
- Keuze tussen diensten waardoor je jezelf flexibel kunt inplannen, jij bepaald hoeveel je werkt!
- Toffe bedrijfsuitjes!
- Toegang tot evenementen en festivals van onze partners!
 


CV

Geen bestand gekozen
Contactpersoon: Sabrina Koerts
Email: skoerts@co-select.com

Waarom Co-select?

  • Gespecialiseerd in personeelszaken
  • Persoonlijk contact
  • Bemiddeling
  • enthousiasme
  • Betrouwbaarheid

Vacaturebank

Touringcarchauffeur Nationaal en Internationaal

Personenvervoer

Wat is jouw uitzicht morgen? Als Touringcarchauffeur is geen dag hetzelfde. Van de Efteling naar rondritjes in Den Haag en Rotterdam of Amsterdam, Treinstremmingen, transfers, evenementen of wellicht flixbus ritten. Als touringcarchauffeur ben je je...

  • 15uur
  • Vast

Tourincarchauffeur tramvervangend vervoer

Personenvervoer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar enthousiaste touringcarchauffeurs die vanaf februari 2022 beschikbaar zijn om aan de slag te gaan binnen het treinvervangend vervoer in Utrecht en omstreken. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijk...

  • 24uur
  • Tijdelijk

Vestiging / Hoofdkantoor Spijkenisse
Laanweg 4 unit 754
3208 LC Spijkenisse
E-mail: info@co-select.com
Tel: 0412-610097

Vestiging Amersfoort
De Stuwdam 5
3815 KM Amersfoort
E-mail: amersfoort@co-select.com
Tel: 033-3036537
Gevestigd in het pand van Besseling