Direct beginnen

OV Buschauffeurs in Amersfoort

Personenvervoer

Array

Rijden in een natuuromgeving en daarmee dus genieten van je vrijheid op de bus is echt iets voor jou. Door de mooie omgeving in het streekvervoer heb jij een vakantiegevoel. Jij houdt van mooie omgevingen en vindt het geweldig om dit dagelijks te zien. 

Als buschauffeur in Amersfoort ondersteun je het openbaar vervoer dagelijks. Je rijdt vanaf de stalling door de dorpen en landwegen om uiteindelijk in bijvoorbeeld een grote stad als Utrecht te belanden. Je ontmoet verschillende soorten passagiers waaronder scholieren, mensen die naar hun werk gaan maar ook passagiers die een dagje naar de stad gaan. Oudere mensen vinden het vaak leuk om een dag weg te gaan, en jij ziet het als jouw taak om deze mensen te helpen. 
 
Je houdt van rijden en de facetten in het verkeer. Daarnaast rij jij volgens schema en jij accepteert het als dit soms niet kan. De dynamiek van het verkeer en het anticiperen hierop vind jij geweldig. Gebroken diensten rijden is voor jou geen probleem, want in de tussentijd kun je op de stalling zelfstandig of gezellig met je collega's iets doen. Bovendien vind jij het niet erg om soms onregelmatig te werken.
 
Gevraagd wordt:
- Geldig rijbewijs D
- Geldige code 95 of bereid om deze te behalen via ons
- Geldige geneeskundige verklaring
- Digitale chauffeurskaart is een pré
 
Geboden wordt:
- Bruto uurloon vanaf €14,45 t/m €17,40 conform cao Besloten Busvervoer
- Opbouw van reserveringen volgens NBBU cao
- Een contract op oproepbasis met kans op uitbreiding naar bijvoorbeeld 32 uur
- Na acht gewerkte weken ga je StiPP pensioen opbouwen

Voordelen van de werkzaamheden:
Je bent zelfstandig maar je hebt wel een organisatie achter je staan. Je maakt veel contacten met passagiers en daarom maak je genoeg mee. Door de gebroken diensten heb je wel tijd om iets voor jezelf te doen; bijvoorbeeld sporten.

Nadelen van de werkzaamheden:
Er worden veel gebroken diensten gereden. Daarom maak je lange dagen, maar heb je ook meerdere pauzes. Je ontvangt hier een toeslag voor als er meer dan een uur tussen de diensten zit.
 

CV

Geen bestand gekozen
Contactpersoon: Tim Vastenburg
Email: tvastenburg@co-select.com

Waarom Co-select?

  • Gespecialiseerd in personeelszaken
  • Persoonlijk contact
  • Bemiddeling
  • enthousiasme
  • Betrouwbaarheid

Vacaturebank

Touringcarchauffeur nationaal

Personenvervoer

Wat is jouw uitzicht morgen? Als Touringcarchauffeur is geen dag hetzelfde. Van de efteling naar rondritjes in Den Haag en Rotterdam of Amsterdam. Als touringcarchauffeur ben je je eigen baas op een grote touringcar. Het bedrijf verwacht dat je...

  • 40uur
  • Vast

Touringcarchauffeur Nationaal

Personenvervoer

Ook een nieuwe uitdaging nodig met een goed salaris? We zijn op zoek naar buschauffeurs met code-95 die het leuk vinden om vanuit Rotterdam personenvervoer te rijden voor bruiloften, festiviteiten, schoolreisjes, dagtochten, bedrijfsuitjes en pendelwerk...

  • 40uur
  • Vast

Vestiging / Hoofdkantoor Spijkenisse
Laanweg 4 unit 754
3208 LC Spijkenisse
E-mail: info@co-select.com
Tel: 0412-610097

Vestiging Amersfoort
De Stuwdam 5
3815 KM Amersfoort
E-mail: amersfoort@co-select.com
Tel: 033-3036537
Gevestigd in het pand van Besseling